O nama - Pasat d.o.o.
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode_popup_menu_push_text_right,transparent_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Preduzeće PASAT D.O.O. bavi se uvozom i distribucijom baštenskog (eksterijer) nameštaja (baštenski stolovi, baštenske stolice, ležaljke, suncobrani, rucni frižideri), kao i proizvoda za pokućstvo (daske za peglanje, sušilice za veš, kolica za pijacu, merdevine, otirači …), a bez kojih se svakodnevni život ne može zamisliti.

Naš prodajni asortiman trenutno obuhvata više od 500 artikala, a uskoro očekujemo i njegovo proširivanje. Trend proširivanja našeg asortimana će se i dalje nastaviti, sa osnovnim ciljem da se u što je moguće većoj meri zadovolje potrebe tržišta, kao i zahtevi potrošača.

 

Preduzeće Pasat D.O.O. generalni je uvoznik i ovlašćeni distributer renomiranih italijanskih firmi GIMI, NARDI, GIO`STYLE, VELCOC, BICA, RETIGRITTI, EUROGOLD …

Suočeni sa konstantnim rastom broja internet korisnika u Srbiji, rešili smo da pružimo našim građanima i potencijalnim kupcima, priliku, da sa bilo koje lokacije posete našu internet prezentaciju, pregledaju naš prodajni asortiman, i odluče se za eventualnu kupovinu nekog od prizvoda iz našeg prodajnog asortimana.

Konstantno popunjen lager garantuje Vam veoma kratak rok isporuke ukoliko se odlučite za kupovinu nekog od artikala iz našeg asortimana.
Sajt je još uvek u fazi popunjavanja stranica, te Vas molimo za strpljenje dok se sajt u potpunosti ne popuni. Sajt će se u narednih nekoliko nedelja popuniti i ostalim asortimanom i biće Vaš virtualni vodič kroz prodajni asortiman PASAT-a. Bićete u prilici da saznate sve što bi ste želeli, a do sada niste znali o PASAT-u, našem prodajnom asortimanu, kao i o akcijima i snizenjima koje Vas očekuju.
Vaš PASAT.

Na tržištu Srbije prisutni smo od 1992. godine, a za to vreme uspeli smo da izgradimo imidž preduzeća koje se brine o potrebama svojih kupaca, ali i klijenata sa kojima sarađujemo.

 

Jednom rečju – mi smo partner na koga možete računati.